Θελω πολυ να ξεκινησω The Big Bang Theory και Mad Men. Κι επονται κι αλλα πολλα!
+7
mariliza136
dimitra a.
NiKaNoRoU
katerina tz
Ioanna Tz
melissa
PurpleAmbition
11 απαντήσεις
Ξένες Σειρές
PurpleAmbition- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Ξένες Σειρές
ασε ρε.. εγω μια ζωη ρωτουσα τους παντες αν βλεπουν αμερικανικες σειρες κ ειτε με κοιτουσαν λες και εβλεπαν εξωγηινο ειτε μου απαντουσαν μονο τα Φιλαρακια. Ελεος. Υπαρχουν τοοοοοσες σειρες εκει εξω!! Δεν προλαβαινω να τις βλεπω ολες! χαχα
Θελω πολυ να ξεκινησω The Big Bang Theory και Mad Men. Κι επονται κι αλλα πολλα!
jjjoie- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010
Τόπος : θεσσαλονικη-Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°27
PurpleAmbition έγραψε:ασε ρε.. εγω μια ζωη ρωτουσα τους παντες αν βλεπουν αμερικανικες σειρες κ ειτε με κοιτουσαν λες και εβλεπαν εξωγηινο ειτε μου απαντουσαν μονο τα Φιλαρακια. Ελεος. Υπαρχουν τοοοοοσες σειρες εκει εξω!! Δεν προλαβαινω να τις βλεπω ολες! χαχα
Εχω τον 1ο κυκλο με ελληνικους υποτιτλους, το 2ο με αγγλικους κ απο τον 3ο χωρις...Ειναι τεεελειο! I LOVE SHELDON & RAJ
mariliza136- Αριθμός μηνυμάτων : 20
- Δημοσίευση Ν°28
PurpleAmbition έγραψε:ασε ρε.. εγω μια ζωη ρωτουσα τους παντες αν βλεπουν αμερικανικες σειρες κ ειτε με κοιτουσαν λες και εβλεπαν εξωγηινο ειτε μου απαντουσαν μονο τα Φιλαρακια. Ελεος. Υπαρχουν τοοοοοσες σειρες εκει εξω!! Δεν προλαβαινω να τις βλεπω ολες! χαχα
ακριβως αυτο παθαινα κ εγω!οι πιο πολυ ακουνε Gossip Girl,Supernatural,κλπ κ μ ρωτανε "αυτο τωρα τ ειναι?"...τ πολυ ν ξερουν τ Grey's Anatomy....
το big bang theory τ παρακολουθει φανατικα ο αδερφος μ, γιαυτο τ βλεπω κ εγω κ ειναι τελειο, οσο για το mad men δν τ εχω παρακολουθησει αλλα εχω μια περιεργεια ν τ δω...
- Δημοσίευση Ν°29
Χαρα, τα θελω!! Δεν εχω κολλημα με υποτιτλους. Ουτως ή αλλως, συνηθως χωρις υποτιτλους τα βλεπω ολα.
Bazinga!! χαχα
Βσκ, οι περισσοτεροι στην Ελλαδα ξερουν αυτα που εχει δειξει η ελληνικη τηλεοραση. Τπτ αλλο. Ουτε εγω τα ξερω ολα αλλα ξερω πολλα και προσπαθω να ενημερωνομαι..
Bazinga!! χαχα
Βσκ, οι περισσοτεροι στην Ελλαδα ξερουν αυτα που εχει δειξει η ελληνικη τηλεοραση. Τπτ αλλο. Ουτε εγω τα ξερω ολα αλλα ξερω πολλα και προσπαθω να ενημερωνομαι..
- Δημοσίευση Ν°30
PurpleAmbition έγραψε:Χαρα, τα θελω!! Δεν εχω κολλημα με υποτιτλους. Ουτως ή αλλως, συνηθως χωρις υποτιτλους τα βλεπω ολα.
Bazinga!! χαχα
ακριβως...για ν μη σ πω οτι πολλοι δν ξερουω ουτε αυτα π δειχνει η τηλεοραση....κ εγω αρχικα δν ηξερα κ πολλα, αλλα αρχισα ν τα ψαχνω, βρισκει κ ο αδερφος μ πολλα απο τ ιντερνετ,οποτε ενημερωνομαι οσο μπορω...
* ν γνωριστουμε κιολας!αποτι βλεπω εχουμε πολλα κοινα!
- Δημοσίευση Ν°31
ναι ναι, εννοειται!! Τη Δευτερα στη σχολη!
- Δημοσίευση Ν°32
Θα κατσω να τα ψαξω σημερα μην το ξεχασω...PurpleAmbition έγραψε:Χαρα, τα θελω!! Δεν εχω κολλημα με υποτιτλους. Ουτως ή αλλως, συνηθως χωρις υποτιτλους τα βλεπω ολα.
Bazinga!! χαχα
Ανακεφαλαιωση: 2 μεριδες Bones για Ξενια-Μαριλιζα (μεριδες=κυκλοι) κ 3 μεριδες ΤΒΒΤ για τη Ζωη!
Τα επειδοδια π κατεβαζω καθε βδομαδα τα εχω ετσι κ αλλιως στ λαπτοπ, οποτε τελειωσετε με τα προηγουμενα, ερχεστε για ανεφοδιασμο.
Κ εγω το ιδιο κανω.Κατεβαζω οσα μ φαινονται ωραια
- Δημοσίευση Ν°33
jjjoie έγραψε:Θα κατσω να τα ψαξω σημερα μην το ξεχασω...PurpleAmbition έγραψε:Χαρα, τα θελω!! Δεν εχω κολλημα με υποτιτλους. Ουτως ή αλλως, συνηθως χωρις υποτιτλους τα βλεπω ολα.
Bazinga!! χαχα
Ανακεφαλαιωση: 2 μεριδες Bones για Ξενια-Μαριλιζα (μεριδες=κυκλοι) κ 3 μεριδες ΤΒΒΤ για τη Ζωη!
Τα επειδοδια π κατεβαζω καθε βδομαδα τα εχω ετσι κ αλλιως στ λαπτοπ, οποτε τελειωσετε με τα προηγουμενα, ερχεστε για ανεφοδιασμο.
μεριδες? χαχαχαχαχαχ
ηταν ν μη βρεις υπολογιστη κ ιντερνετ εσυ....τωρα ποιος σ πιανει!!!
*θα τ πουμε κ τν δευτερα απο κοντα!
- Δημοσίευση Ν°34
Δεχομαι ακομα παραγγελιες παντως...mariliza136 έγραψε:jjjoie έγραψε:Θα κατσω να τα ψαξω σημερα μην το ξεχασω...PurpleAmbition έγραψε:Χαρα, τα θελω!! Δεν εχω κολλημα με υποτιτλους. Ουτως ή αλλως, συνηθως χωρις υποτιτλους τα βλεπω ολα.
Bazinga!! χαχα
μεριδες? χαχαχαχαχαχ
ηταν ν μη βρεις υπολογιστη κ ιντερνετ εσυ....τωρα ποιος σ πιανει!!!
*θα τ πουμε κ τν δευτερα απο κοντα!
Καταλαβαινεις πως νιωθω! Κλαιω απο συγκινηση (που λεει ο λογος)
Ναι πρωι πρωι στ Φραγκο! Αρκει να ερθεις βεβαια
valia- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Τόπος : χμμ.. θεσσαλονικη?
- Δημοσίευση Ν°35
χαχα να μαζευομαστε σε σπιτια να κανουμε μαραθωνιους!
αν και εχω ηδη αναφερει συστηματικα βλεπω vampire diaries και big bang theory.. οποτε κατσει house,f.r.i.e.n.d.s., csi, ncis.. κτα καιρους εχω ξεκινησει πολλα αλλα μ ειναι δυσκολο να παρακολουθω πολλα μαζι παντως σκεφτομαι να συνεχισω τους lost και το greek.. το one tree hill παντως μου προκαλεσε σοκ.. ειχα δει 1η σεζον και λιγο απο 2η και προχτες το πετυχα στο σταρ και ειδα 10'.. μα ειναι δυνατον?? αυτοι εχουν παιδια!!που πατε ρε χωρις το λουκας
αν και εχω ηδη αναφερει συστηματικα βλεπω vampire diaries και big bang theory.. οποτε κατσει house,f.r.i.e.n.d.s., csi, ncis.. κτα καιρους εχω ξεκινησει πολλα αλλα μ ειναι δυσκολο να παρακολουθω πολλα μαζι παντως σκεφτομαι να συνεχισω τους lost και το greek.. το one tree hill παντως μου προκαλεσε σοκ.. ειχα δει 1η σεζον και λιγο απο 2η και προχτες το πετυχα στο σταρ και ειδα 10'.. μα ειναι δυνατον?? αυτοι εχουν παιδια!!που πατε ρε χωρις το λουκας
- Δημοσίευση Ν°36
ειμαι μεσα για τους μαραθωνιους!!!!
καλα, κι εγω πολλες φορες αν τυχει βλεπω House, CSI κτλ. Μπορω να δω σχεδον τα παντα! Μονο το True Blood ειχα προσπαθησει να το ξεκινησω και μετα απο 2 βασανιστικα επεισοδια το παρατησα!
καλα, κι εγω πολλες φορες αν τυχει βλεπω House, CSI κτλ. Μπορω να δω σχεδον τα παντα! Μονο το True Blood ειχα προσπαθησει να το ξεκινησω και μετα απο 2 βασανιστικα επεισοδια το παρατησα!
- Δημοσίευση Ν°37
Τι πλακα που ειχε το Greek. Ειχα δει αρκετα απο τον πρωτο κυκλο οταν επαιζε στ ΜTV.Αλλα μετα το σταματησε γιατι προφανως πιστευουν οτι οι χαζοεκπομπες κ τα παλιοριαλιτι τους ειναι καλυτερα απο πραγματικες σειρες...Εκοψαν κ το Scrubsvalia έγραψε:χαχα να μαζευομαστε σε σπιτια να κανουμε μαραθωνιους!
αν και εχω ηδη αναφερει συστηματικα βλεπω vampire diaries και big bang theory.. οποτε κατσει house,f.r.i.e.n.d.s., csi, ncis.. κτα καιρους εχω ξεκινησει πολλα αλλα μ ειναι δυσκολο να παρακολουθω πολλα μαζι παντως σκεφτομαι να συνεχισω τους lost και το greek..
Να τα κατεβαζουμε να τα βλεπουμε
NiKaNoRoU- Αριθμός μηνυμάτων : 33
Τόπος : Κοζάνη
- Δημοσίευση Ν°38
Θα ήταν καλύτερα να μην απαντάς με ένα emoticon μονάχα, Μαριλίζα.mariliza136 έγραψε:Χ3ΝΙΛ έγραψε:mariliza136 έγραψε:πολλοι καμμενοι μαζευτηκαμε!τλκ δν ειμαι μονο εγω εθισμενη μ τις ξενες σειρες!
ΧΑΧΑ! Εγώ καίγομαι σπάνια αλλά γερά αν σε ενθαρρύνει πάντως!!
Έχει κανείς ακουστά το Glee; έχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτή τη σειρά από ξένα άτομα με τα οποία επικοινωνώ.
mormegil- Αριθμός μηνυμάτων : 21
- Δημοσίευση Ν°39
μα καλά ούτε ένα άτομο δεν υπάρχει που να βλέπει family guy??? έλεος πια τι άνθρωποι είστε εσείς???
melissa- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°40
mormegil έγραψε:μα καλά ούτε ένα άτομο δεν υπάρχει που να βλέπει family guy??? έλεος πια τι άνθρωποι είστε εσείς???
Το southpark ειναι πολυ καλυτερο!!!!
mormegil- Αριθμός μηνυμάτων : 21
- Δημοσίευση Ν°41
επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι λατρεύω τις κασεροκροκέτες!!!!! (όσοι κατάλαβαν... κατάλαβαν!!!)
melissa- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°42
mormegil έγραψε:επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι λατρεύω τις κασεροκροκέτες!!!!! (όσοι κατάλαβαν... κατάλαβαν!!!)
τυροκροκετες!!! :p
- Δημοσίευση Ν°43
Α, και το Family Guy θελω να ξεκινησω καποια στιγμη.
Και δλδ ελεος μ αυτες τις κασεροκροκετες!! Ποτε δεν καταλαβαινω τι εννοεις..!! =.=
Εγω βλεπω Glee!!! Ξεκινησε την προηγουμενη χρονια στην Αμερικη, ειναι κωμωδια. Και θεωρηθηκε η εκπληξη της χρονιας. Εγω προσωπικα δεν τρελαινομαι, το βρισκω και καπως βαρετο. Παλι καλα που εχει τα τραγουδια (Ειναι κυριως μουσικη σειρα)
Και δλδ ελεος μ αυτες τις κασεροκροκετες!! Ποτε δεν καταλαβαινω τι εννοεις..!! =.=
Εγω βλεπω Glee!!! Ξεκινησε την προηγουμενη χρονια στην Αμερικη, ειναι κωμωδια. Και θεωρηθηκε η εκπληξη της χρονιας. Εγω προσωπικα δεν τρελαινομαι, το βρισκω και καπως βαρετο. Παλι καλα που εχει τα τραγουδια (Ειναι κυριως μουσικη σειρα)
- Δημοσίευση Ν°44
Aλλαξε το φορουμ βλεπω
Το Glee ηθελα να το δω αλλα κατι παιδια π μιλαω στ ιντερνετ μου ειπαν οτι ειναι αθλιο :/ Ισως αργοτερα δω λιγο για να σχηματισω γνωμη
Δε βλεπω Family Guy αλλα το crossover με το Bones προπερσι πολυ μ αρεσε. Ειχαν τον Stewie
K Southpark εβλεπα στ Mtv κ το κοψε! Ελεος πια
Το Glee ηθελα να το δω αλλα κατι παιδια π μιλαω στ ιντερνετ μου ειπαν οτι ειναι αθλιο :/ Ισως αργοτερα δω λιγο για να σχηματισω γνωμη
Δε βλεπω Family Guy αλλα το crossover με το Bones προπερσι πολυ μ αρεσε. Ειχαν τον Stewie
K Southpark εβλεπα στ Mtv κ το κοψε! Ελεος πια
- Δημοσίευση Ν°45
Οι προηγούμενες μέρες ήταν κάπως βαρετές λόγω "hiatus" στην Αμερικάνικη τηλεόραση. κι επειδή έπρεπε κάτι να δω για να περάσει η ώρα μου, αποφάσισα να ξεκινήσω το The Walking Dead. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι αυτό, θα παραθέσω λίγες πληροφορίες..
The Walking Dead is an American post-apocalyptic horror television series developed for television by Frank Darabont and based upon the comic book series of the same name by Robert Kirkman, Tony Moore and Charlie Adlard. It premiered on the AMC network on October 31, 2010 with a 70-minute premiere episode, during the network's "Fearfest". AMC has renewed the series for a second season of 13 episodes.
The series follows a small group of survivors traveling across the desolate United States in the aftermath of a zombie apocalypse as they search for a new home away from the shuffling hordes of the undead. Led by Rick Grimes, a former sheriff's deputy, the group's increasing desperation to survive pushes them to the brink of insanity. At every turn they are faced with unspeakable horrors, both from those who are dead, and from the scattered remains of a struggling human populace.
- Δημοσίευση Ν°46
PurpleAmbition έγραψε:Οι προηγούμενες μέρες ήταν κάπως βαρετές λόγω "hiatus" στην Αμερικάνικη τηλεόραση. κι επειδή έπρεπε κάτι να δω για να περάσει η ώρα μου, αποφάσισα να ξεκινήσω το The Walking Dead. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι αυτό, θα παραθέσω λίγες πληροφορίες..
The Walking Dead is an American post-apocalyptic horror television series developed for television by Frank Darabont and based upon the comic book series of the same name by Robert Kirkman, Tony Moore and Charlie Adlard. It premiered on the AMC network on October 31, 2010 with a 70-minute premiere episode, during the network's "Fearfest". AMC has renewed the series for a second season of 13 episodes.
The series follows a small group of survivors traveling across the desolate United States in the aftermath of a zombie apocalypse as they search for a new home away from the shuffling hordes of the undead. Led by Rick Grimes, a former sheriff's deputy, the group's increasing desperation to survive pushes them to the brink of insanity. At every turn they are faced with unspeakable horrors, both from those who are dead, and from the scattered remains of a struggling human populace.
Φαινεται ωραιο Θα το κατεβασω!
Α μην με ψαχνετε τη Δευτερα στο Φραγκο, δε θα προλαβω.Δε βρηκα εισιτηρια για Κυριακη οποτε θα ερθω τη Δευτερα Στον Παπαδοπουλο θα ειμαι.