Ας ξεκινήσω, λοιπόν, εγώ. Φέτος βλέπω τις ακόλουθες σειρές..
*Grey's Anatomy
*The Vampire Diaries
*Supernatural
*Gossip Girl
*90210
*How I Met Your Mother
*Glee
και εννοείται πως έχω ήδη λίστα με αυτές που θα ξεκινήσω το καλοκαίρι!! χαχα
Ioanna Tz έγραψε:αα ευχαριστω κατερινα αλλα ποια απτις 2 εισαι ;;
Παιδιά, σας υπενθυμίζω ότι είναι καλύτερα να αποφέυγετε προσωπικές συζητήσεις άσχετες με το θέμα. Χρησιμοποιήστε τα προσωπικά μηνύματα ή το Chit chat για αυτό.katerina tz έγραψε:χαχαχα η πολύυ ψηλή αν σε βοηθάει...:Ρ
PurpleAmbition έγραψε:Hi-5 με τη Μαριλίζα για τα ίδια γούστα!!
@jjjoie: Οι 2 πρωτοι κυκλοι του Supernatural ειναι απιθανοι! Οι υπολοιποι, ειδικα ο 5ος, εχουν εξυπνη υποθεση αλλα οι αποψεις διιστανται. Σαν σειρα παντως την προτεινω!
Mε ενημερωσε σχετικως η Μαριλιζα Θα το δω παντωςPurpleAmbition έγραψε:
@jjjoie: Οι 2 πρωτοι κυκλοι του Supernatural ειναι απιθανοι! Οι υπολοιποι, ειδικα ο 5ος, εχουν εξυπνη υποθεση αλλα οι αποψεις διιστανται. Σαν σειρα παντως την προτεινω!
Χ3ΝΙΛ έγραψε:Ειπε καποιος/α οτι παρακολουθει το ΒΟΝΕS γιατι ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!εχω μεινει καπου στον 4ο κυκλο και δεν προλαβαινω να δω!!
mariliza136 έγραψε:Χ3ΝΙΛ έγραψε:Ειπε καποιος/α οτι παρακολουθει το ΒΟΝΕS γιατι ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!εχω μεινει καπου στον 4ο κυκλο και δεν προλαβαινω να δω!!
αααα....κ αυτο το βλεπω, πολυ ωραια σειρα!εχω χασει ομως τς εξελιξεις....
νομιζω τ παρακολουθει η jjjoie
jjjoie έγραψε:mariliza136 έγραψε:Χ3ΝΙΛ έγραψε:Ειπε καποιος/α οτι παρακολουθει το ΒΟΝΕS γιατι ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!εχω μεινει καπου στον 4ο κυκλο και δεν προλαβαινω να δω!!
αααα....κ αυτο το βλεπω, πολυ ωραια σειρα!εχω χασει ομως τς εξελιξεις....
νομιζω τ παρακολουθει η jjjoie
Mην αγχωνεστε...Απο τον 4ο κυκλο κ μετα τα εχω ολα στ pc... Χωρις υποτιτλους ομως :p
Καθε Πεμπτη παιζει στην Αμερικη, οποτε καθε Παρασκευη κατεβαζω
Χ3ΝΙΛ έγραψε:
Αχ τελεια!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ! Η βοηθεια σου κρινεται απαραιτητη λοιπον!Το ονομα σου?παιζει να σε γνωριζ? ηδη?
mariliza136 έγραψε:πολλοι καμμενοι μαζευτηκαμε!τλκ δν ειμαι μονο εγω εθισμενη μ τις ξενες σειρες!
Χ3ΝΙΛ έγραψε:mariliza136 έγραψε:πολλοι καμμενοι μαζευτηκαμε!τλκ δν ειμαι μονο εγω εθισμενη μ τις ξενες σειρες!
ΧΑΧΑ! Εγώ καίγομαι σπάνια αλλά γερά αν σε ενθαρρύνει πάντως!!